Taulell d'anuncis

Cor de Música Moderna - En Clau Vocal

En Clau Vocal / 05-10-2018
info@enclauvocal.cat

https://www.youtube.com/watch?v=uNJkGxYyGSA

T’agradaria cantar música moderna en grup? Apunta’t gratuïtament a En Clau Vocal i passa-t’ho bé amb nosaltres! Més informació a https://enclauvocal.cat/nous-cantaires * Treballem un repertori modern que inclou adaptacions de peces molt conegudes del Pop, el Rock i el Jazz. * El cor està format per entre 10 i 15 cantaires amb formació molt diversa, però tots compartint les ganes de cantar, gaudir de la música i fer-ho passar bé al públic. * Assagem cada dimecres de les 19.30h a les 21.00h a Barcelona. * Cantem uns 5 a 10 concerts a l’any a diversos llocs, a sales de concerts, esglésies i mercats - sols o acompanyats per altres cors o grups de música. T’animes a cantar amb nosaltres? * No cal haver estudiat música, però sí ganes de cantar i un cert compromís amb l’assistència als assajos. * Contacta amb nosaltres i vine a un assaig de prova!

banda de rock per a un baixista sense banda de rock...!

Carles Palau Puig / 25-07-2018
ginys.banda@gmail.com 606374649

Hola, baixistes...! Oferim una banda de rock consolidada, amb temes propis i bolos remunerats, els GINYS de Sabadell. Busquem nou baixista... Aquí es pot escoltar i veure el que fem: https://ginys.bandcamp.com/album/directament-2 https://www.youtube.com/channel/UCvnod1n6RBqp6uLVRFfweZg Ens veiem...!

Duet de veus + piano per cantar en bodes

Els cosins del nuvi / 20-02-2017
www.musicaboda.cat


"Els cosins del nuvi" és un duet de veus (noi i noia) + piano, amb repertori pensat per a bodes i cerimònies. Posa música en directe a l'entrada dels nuvis, les lectures, el moment del sí vull... Oferim un preu molt assequible, desplaçament a tota Catalunya i repertori flexible (podem fer les cançons que per a vosaltres siguin més representatives i especials). A la nostra web hi trobaràs el preu, el contacte i ens podràs escoltar:       www.musicaboda.cat Rebeu els nostres millors desitjos

Página 1 de 2
[<<] | Anterior 1 2 Proxima | [>>]